Raijan Aitta Oy Verkkokaupan toimitusehdot

1. Toimitustapa on posti, matkahuolto tai nouto Raijan Aitasta (Mikkeli, Kipparintie 2) tai tilapäiseltä Raijan Aitan myyntipaikalta.

Tilauksen maksaminen tapahtuu verkkopankissa. Lähetys- ja rahtikuluina peritään 6,00 / lähetys. Yli 60 euron lähetykset ilman lähetys ja rahtikuluja. Toimitamme tuotteita näillä ehdoilla Suomeen.

Mikäli tilaus toimitetaan Suomen ulkopuolelle syntyvät rahtikulut veloitetaan toteutuneen mukaisesti.

2. Kun olet valinnut toimitustavan sekä maksutavan, saat yhteenvedon tilauksestasi ruudulle sekä erillisen vahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistus kertoo, että tilauksesi tuli perille. Tilausvahvistus ei ole lasku.

4. Tilaukset lähtevät toimitukseen 1-3 arkipäivää tilauksesta. Kiireellisissä tapauksissa suosittelemme ottamaan yhteyttä puhelimitse.

5. Mikäli tuotetta ei ole varastossa, ilmoitamme asiasta sähköpostitse tai puhelimitse ja tarjoamme korvaavaa tuotetta.

Yleiset verkkokaupan säännöt:

1. Tilaajana ja maksajana voi toimia vain yli 18-vuotias. Alle 18-vuotiaa tilaukset huoltajan nimellä ja suostumuksella.

2. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Maksu suoritetaan euro-valuutassa.

3. Tilauksen lähettäminen on aina sitovaa. Yrityksellä on oikeus veloittaa postikulut jälkikäteen asiakkaalta lunastamattomista postiennakkolähetyksistä. (Kuluttajansuojalaki 5. luku.)

4. Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeus hintojenmuutokseen ilman eri ilmoitusta pidätetään.

5. Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, avaamattomille ja käyttämättömille tuotteille on 14 vrk palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske määrämittoihin leikattuja kankaita. Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen ja haluat palauttaa tuotteen tai reklamoida, ota yhteyttä Raijan Aittaan.

6. Raijan Aitta Oy pidättää oikeuden katkaista asiakassuhde yksipuolisten väärinkäytösten tai jatkuvien palautusten vuoksi ilman eri perustelua tai ilmoitusta. Raijan Aitta Oy pidättää oikeuden laskuttaa asiakkaalta ylimääräisen työn kulut toistuvista peruutuksista. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 28 §.)

7. Force major. Myyjä ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

8. Kaikki saamamme asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti henkilötietolain mukaisesti, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

9. Raijan Aitta Oy omistaa verkkokaupan.

Y-tunnus on 173 6839-7

Kipparintie 2, 52110 MAJAVESI (Mikkeli)

P. 050 305 4332

10. Maksaminen

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Klarna yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Klarna toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Klarnan välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Klarna Oy, Korkeavuorenkatu 34, 00130 Helsinki,

puh 010 666 6309 www.klarna.com SE556737-0431

Toimitusehdot